LESSENREEKSEN
Het gehele jaar door worden de verschillende populaire lessenreeksen van Broeder Alkhattab in meerdere steden gegeven. Lessenreeksen voor moslims die hun kennis en Iman een boost willen geven. En voor niet-moslims die interesse hebben in de Islam of meer willen weten over het geloof. Instromen tijdens een lessenreeks is altijd mogelijk. Voor het huidige aanbod en inschrijven, klik hier.

LEZINGEN
Sinds 2003 verzorgt Broeder Alkhattab lezingen over uiteenlopende (Islamitische & maatschappelijke) onderwerpen door heel Nederland en Vlaams België. Dit op allerlei locaties, activiteiten en evenementen. De onderwerpen en thema’s worden met zorg uitgekozen om zoveel mogelijk mensen – waaronder jongeren en geïnteresseerden – te bereiken en interesseren. Voor meer info en boekingen, klik hier.

HADJ & UMRAH
Ieder jaar is Broeder Alkhattab als begeleider actief op de Hadj en organiseert hij zelf meerdere Umrah’s. Een Hadj en Umrah met Broeder Alkhattab kenmerkt zich het beste door de zeer persoonlijke aandacht dat je krijgt. Voor zowel jong en oud als in het Arabisch, Nederlands en Engels. Laat je door Broeder Alkhattab meevoeren naar de meest heilige plekken op aarde. Voor meer info en vragen, klik hier.

GASTDOCENT / WORKSHOPS
Op zowel het Islamitisch als niet-Islamitisch basis- & voortgezet onderwijs verzorgt Broeder Alkhattab op een kindvriendelijke en begrijpelijke manier gastlessen waarin Islam en Islamitische thema’s centraal staan. Ook worden lessen en workshops aangeboden aan organisaties (profit & non-profit) die hun personeel willen bijscholen of informeren over Islam. Voor meer info en boekingen, klik hier.

DOWNLOADS
Alkhattab Studenten kunnen de slides van de lessen die ze volgen downloaden. Om naar de downloadsectie te gaan, klik hier.