GASTDOCENT / WORKSHOPS

Wenst uw school – zowel in het basisonderwijs als voortgezet onderwijs – een gastdocent die op een kindvriendelijke en begrijpelijke manier met kinderen en jongeren een gesprek aan kan gaan over de Islam en die in staat is bepaalde Islamitische thema’s en verhalen op een leuke manier te behandelen? Dan bent u aan het juiste adres bij Broeder Alkhattab.

Broeder Alkhattab gaat ook graag naar het regulier onderwijs om daar het thema ‘Islam’ te bespreken met niet-moslim jongeren. Vandaag de dag bestaan over dit onderwerp vele vragen en vooroordelen. Deze zullen door een gemiddelde docent meestal niet beantwoord kunnen worden vanwege het ontbreken van de nodige kennis en praktische ervaring.

Ook worden gastlessen en workshops aangeboden aan organisaties – zowel profit als non-profit – die hun personeel willen bijscholen of nader willen informeren over Islam. Immers, wanneer je je doelgroep kent, of dat nu klanten, patiënten of werknemers zijn,  zul je als organisatie je product of dienst makkelijker kunnen overbrengen. Zo gaf Broeder Alkhattab bijvoorbeeld een training aan het personeel van woningcorporatie Wonen Zuid, vlak voor de start van een project in een wijk met een hoge populatie moslims. Dezelfde soort training werd gegeven aan hulpverleners van Bureau Jeugdzorg die regelmatig met moslimgezinnen te maken krijgen.

Referenties
Tarieq2
Tarieq Ibnoe Ziyad
Woenselsestraat 316
5623 EG  Eindhoven

R
AsSiddieq2

Basischool As-Siddieq
Jan v Riebeekstraat 11-13
1057 ZW  Amsterdam

R
AboeDaoed1
Aboe Daoedschool
Marnixlaan 362
3552 HM  Utrecht

Hidaya2
Basisschool Hidaya
Heiweg 99
6533 PA  Nijmegen

AlAmana1
Basisschool Al Amana
Goudenstein 9
6714 DA  Ede

AlUmmah1
Basisschool Al Ummah
Javastraat 6
7512 ZJ Enschede

 

  INFORMATIE & BOEKEN

  Uw naam*

  Emailadres*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht*

  Indien u geen bevestigingsmail ontvangt mailt u naar boekingen@alkhattab.nl.