INSCHRIJVEN ONLINE LESSEN

Lees de informatie hieronder goed door

Het wordt een unieke Ramadan zoals het er nu naar uit ziet: geen taraweeh, veelal thuis zitten, geen iftar evenementen. En toch kunnen we meer uit deze gezegende maand halen dan we misschien denken. En dat allemaal online!

Om alvast warm te draaien starten we met de reeks Verhalen uit de Koran, gevolgd door een goede voorbereiding op deze unieke Ramadan met de reeks De meest productieve Ramadan. Tijdens de Ramadan zijn we ook iedere dag online, met twee reeksen welken om de dag gegeven worden, te weten Vertel mij over Allah en Nabi’ Arrahma.

Je kunt je inschrijven voor zoveel modules als je wil, of kiezen uit één van de twee voordeelpakketten (zie rechts meer info). De lessen blijven 3 maanden online staan. Daarom kun je de lessen ook op een ander moment volgen als dat jou beter uitkomt, of nog eens terugkijken. De lessen zijn alleen via Facebook te volgen.

Iedere deelnemer dient zich afzonderlijk in te schrijven en krijgt een uniek inschrijfnummer. Vul je gegevens correct in bij de module of het pakket naar keuze (er staan hieronder 6 verschillende inschrijfformulieren). Wij checken deze gegevens voordat je toegang krijgt tot de Facebook groep. Je kunt je per keer voor één module of pakket inschrijven.

Nadat je de verplichte gegevens hebt ingevuld, selecteer je de betaalmethode: iDeal voor Nederland, de andere opties alleen voor België. Door op ‘inschrijving afronden’ te klikken word je vanzelf naar het betaalsysteem geleid (restitutie niet mogelijk).

LET OP: na inschrijving ontvang je direct een bevestigingsmail met je persoonlijk inschrijfnummer en verdere instructies (controleer ook de spambox). Indien je deze niet ontvangt, neem dan contact met ons op via educatie@alkhattab.nl.

In Islam geïnteresseerde niet-moslims en mensen die het lesgeld niet (in één keer) kunnen betalen, kunnen ook contact met ons opnemen.

Inschrijfformulier Verhalen uit de Koran (los)


Inschrijfformulier De meest productieve Ramadan (los)


Inschrijfformulier Vertel mij over Allah (los)


Inschrijfformulier Nabi’ Arrahma (los)


Inschrijfformulier Vertel mij over Allah + Nabi’ Arrahma (pakket)


Inschrijfformulier alle vier de modules (pakket)


ONLINE AANBOD

LOSSE MODULES

Verhalen uit de Koran
– 8 lessen van 19u tot 20u
– 10 t/m 17 april 2020
– Prijs €15

De meest productieve Ramadan
– 3 lessen van 19u tot 20u
– 18 t/m 20 april 2020
– Prijs €5

Vertel mij over Allah
– 14 lessen van 19u tot 20u
– Om de dag vanaf 23 april 2020
Prijs €30

Nabi’ Arrahma
– 14 lessen van 19u tot 20u
– Om de dag vanaf 24 april 2020
– Prijs €30


VOORDEELPAKKETTEN

Vertel mij over Allah + Nabi’ Arrahma
– 28 lessen van 19u tot 20u
– 23 april t/m 20 mei 2020
– Prijs €50

Alle modules
– 39 lessen van 19u tot 20u
– 10 april t/m 20 mei 2020
– Prijs €60

Meer info & vragen: educatie@alkhattab.nl