INSCHRIJVEN ONLINE LESSEN

LEES DE INFORMATIE HIERONDER EERST GOED DOOR SVP

Voor de komende periode hebben we twee prachtige lessenreeksen in de aanbieding: De reis naar het Hiernamaals & De meest productieve Ramadan. De reis naar het Hiernamaals is een cursus die je troost biedt als je een dierbare hebt verloren en een andere kijk gaat geven op de dood, het graf en de terugkeer naar Allah. De meest productieve Ramadan biedt handvaten om de Ramadan succesvol te doorlopen door verschillende aspecten van de Ramadan te belichten. Deze module zit vol met praktische verhalen die je spiritueel naar een hoger niveau zullen tillen bi idni Allah. De rode draad binnen alle lessen is dat we er leerstellingen uit halen die gekoppeld kunnen worden aan ons eigen dagelijks en het hedendaagse leven.

Je kunt je voor één lessenreeks inschrijven, of kiezen voor het voordeelpakket met beide lessenreeksen. Je krijgt 3 maanden toegang tot de lessen. Daarom kun je de lessen op je eigen tempo volgen en zo vaak terugkijken als je wilt. De lessen zijn alleen via Facebook te volgen.

Iedere deelnemer dient zich afzonderlijk in te schrijven en krijgt een uniek inschrijfnummer. Vul je gegevens correct in bij de lessenreeks of het voordeelpakket (er staan hieronder 3 verschillende inschrijfformulieren). Wij checken deze gegevens voordat je toegang krijgt tot de Facebook groep(en). Je kunt je per keer voor één lessenreeks of het pakket inschrijven.

Nadat je de verplichte gegevens hebt ingevuld, selecteer je de betaalmethode: iDeal voor Nederland, de andere opties alleen voor België. Door op ‘inschrijving afronden’ te klikken word je vanzelf naar het betaalsysteem geleid (restitutie niet mogelijk).

LET OP: na inschrijving ontvang je direct een bevestigingsmail met je persoonlijk inschrijfnummer en verdere instructies (controleer ook de spambox). Indien je deze niet ontvangt, neem dan contact met ons op via educatie@alkhattab.nl of via WhatsApp (+31684353351).

In Islam geïnteresseerde niet-moslims en mensen die het lesgeld niet (in één keer) kunnen betalen, kunnen contact met ons opnemen.

Inschrijfformulier ‘De reis naar het Hiernamaals deel I’ – losse afname   Inschrijfformulier ‘De meest productieve Ramadan 2022’ – losse afname   Inschrijfformulier ‘Reis naar het Hiernamaals + De meest productieve Ramadan’ – voordeelpakket    ONLINE AANBOD

    Lessenreeksen 'De reis naar het Hiernamaals' en 'De meest productieve Ramadan'

    LOSSE LESSENREEKSEN

    Reis naar het Hiernamaals
    – 4 lessen
    – Aangeboden via Facebook
    – Te volgen wanneer je wilt
    – 3 maanden toegang
    – Prijs € 25,-

    De meest productieve Ramadan
    – 3 lessen
    – Aangeboden via Facebook
    – Te volgen wanneer je wilt
    – 3 maanden toegang
    – Prijs € 15,-


    VOORDEELPAKKET

    Beide cursussen
    – De reis naar het Hiernamaals + De meest productieve Ramadan
    – 7 lessen
    – Actieprijs € 35,-

    Meer info & vragen: educatie@alkhattab.nl
    of via WhatsApp +31684353351